2017. október 21. szombat
Riasztás
Bajai járás
Nincs érvényben riasztás

2017. október 21. szombat
2017. október 22. vasárnap

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.10.22. vasárnap éjfélig

KÖD: Ma a köd szinte mindenütt megemelkedik vagy feloszlik, legtovább a Kisalföldön, Alpokalján és északkeleten maradhatnak rosszak a látási viszonyok. Éjszaka az ország északi felén ismét képződhetnek ködfoltok, de tartósabban - a vasárnap reggeli, délelőtti órákig - ködös tájak már csak a nyugati és északkeleti megyékben lehetnek.

KIADÓS ESŐ: Vasárnap délután a Dunántúlon elered az eső, majd a csapadékzóna fokozatosan kelet, északkelet felé halad. Vasárnap éjfélig még csak a Dunántúl délnyugati részén eshet 20 mm-t meghaladó eső, de éjszaka, valamint hétfő napközben már nagy területen, legkisebb eséllyel északnyugaton és délkeleten haladhatja meg a napi összeg az akár 30-40 mm-t is. (Intenzív csapadékgócban kis eséllyel villámlás is előfordulhat.)

2017.10.21. 10:00 Országos Meteorológiai Szolgálat

OMSZ: 2017. október 21. 10:02 (08:02  UTC)  [iRhh]
Veszélyjelzés korlátai
Felhívjuk a figyelmet, hogy a legkorszerűbb eszközök és módszerek, szakmai ismeretek alkalmazása ellenére sem lehetséges minden esetben megfelelő időelőnnyel, a megfelelő szintű veszélyjelzés kiadása!

Egy térségre kiadott figyelmeztető előrejelzés, riasztás azt jelenti, hogy az időjárási feltételek kedvezőek az adott veszélyes időjárási esemény kialakulásához a figyelmeztetett, riasztott és az ahhoz közel eső területeken. A figyelmeztető előrejelzés és riasztás így nem jelent garanciát az adott veszélyes időjárási esemény bekövetkezésére az érintett terület egy adott pontján!

A veszélyjelzésről és a veszélyjelzés korlátairól bővebben itt olvashat.