2024. április 25. csütörtök
Hírek

HungaroMet: 2014. március 21. 07:59

Világnapi fotópályázat nyertesei

Az Országos Meteorológiai Szolgálat március 3-án fotópályázatot hirdetett  a közelgő Meteorológiai Világnap alkalmából. A sok szép és magas színvonalú fotó közül végül is három kerül díjazásra (1. Pintér András, 2. Szemán Viktor, 3. Pécsi Linda). A Facebook szavazatok alapján, a közönségdíjat Tábori Gábor képe kapta.
Az eredményhirdetésre és a nyertes fotók kiállítására, illetve az első helyezettek díjának személyes átadására a Meteorológiai Világnap alkalmából rendezett ünnepségünkön, az OMSZ központjában, 2014. március 21-én, 11 órakor kerül sor.

Pályázni időjárással és éghajlatváltozással kapcsolatos, saját készítésű fotóval lehetett. Összesen 90 jelentkező 239 fotója csodálható meg a Világnapi Fotópályázat albumban. Az OMSZ szakmai zsűrije által kiválasztott 10 kép megtekinthető a Nyertesek - Világnapi Fotópályázat albumban.

Köszönjük a sok szép, művészi fotót, és ezúton is gratulálunk a nyerteseknek! Időjárással kapcsolatos képek küldésére, illetve közzétételére továbbra is van lehetőség a Facebook, illetve a MET-ÉSZ oldalunkon keresztül.

1.Pinter_Andras
1. helyezett: Pintér András

 2.Szeman_Viktor
2. helyezett: Szemán Viktor

  3.Pecsi_Linda
3. helyezett: Pécsi Linda

   1kd.Tabori_Gabor
Közönségdíj: Tábori Gábor