2024. március 28. csütörtök
Hírek

HungaroMet: 2016. június 6. 15:20

Éghajlatváltozással kapcsolatos Science Café

Az Országos Meteorológiai Szolgálat június 6. és 8. között egy nemzetközi konferenciát szervez az éghajlatváltozással kapcsolatos kutatások és kérdések témakörében. A rendezvény minden, a téma iránt érdeklődő számára nyitott része az ún. Science Café, ahol a konferenciára készített poszterek kerülnek bemutatásra, valamint a vendégek megtekinthetik a Copernicus honlapjának élő demonstrációját.  A Science Café 2016. június 7-én, kedden 18:00 órakor kerül megrendezésre az OMSZ központjában.

letöltés [pdf: 243 KB]

A háromnapos nemzetközi rendezvény célja, hogy feltárja az éghajlatváltozással kapcsolatos kutatások témakörében az együttműködési lehetőségeket a kelet-közép-európai országok illetve Norvégia kutatói és szakemberei között, előkészítve ezzel, hogy sikerrel pályázzanak a közeljövőben megjelenő európai uniós és egyéb pályázati felhívásokra.

Az esemény témája: A Közép- és Kelet-Európában folyó éghajlati kutatások valamint az európai éghajlati szolgáltatások megszervezéséért felelős Copernicus bemutatása az érdeklődök számára.

Az eseményre és az azt követő mini-fogadásra minden érdeklődőt várunk. A programot és a további információkat a mellékelt dokumentum tartalmazza. A workshop teljes programja megtekinthető a ccworkshop.met.hu címen.


Helyszín


  Országos Meteorológiai Szolgálat
  1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1., földszinti díszterem