2024. április 19. péntek
Honlap újdonságok

HungaroMet: 2013. május 24. 14:27

Balaton időjárásáról bővebben - mobil verzióban

Az OMSZ nyilvános portáljának mobil eszközökre optimalizált változatának Balatoni időjárás oldala új tartalmakkal bővült. A mobil.met.hu portálon, a viharjelzési fokozatok és a szöveges előrejelzésen kívül mostantól megtalálhatók a tízpercenként frissülő, vízparti széladatok, valamint a Balaton térségére számított hőmérséklet, csapadék, szél és a hullámmagasság előrejelzések, térképes formában.

Februárban készült el az OMSZ nyilvános portáljának mobil eszközökre optimalizált változata, a mobil.met.hu, melynek egyszerűbb szerkezete, illetve a legnépszerűbb, időjárással kapcsolatos tartalmakat megjelenítő oldalai alkalmasak a kis-képernyős (mobil) használatra.

A mobil honlap minden oldaláról - a Teljes oldal gombra kattintva - el lehet jutni a www.met.hu megfelelő oldalára, ahol a már jól megszokott információk böngészhetők az adott témával kapcsolatban. A met.hu webszerver "érzékeli" a mobil böngészőket és automatikusan a mobil verzióra irányítja át!

Az OMSZ honlap mobil változatának fejlesztése (is) folytatódik, újabb tartalmakkal, menüpontokkal, illetve szolgáltatásokkal.