2024. március 28. csütörtök
Hírek

HungaroMet: 2021. augusztus 23. 17:26

Labancz Krisztina kollégánk kitüntetése

Számos, szakterületén kiváló munkát végző szakember tevékenységét ismerte el dr. Nagy István agrárminiszter a Környezetvédelmi világnap, június 5-e alkalmából a Pesti Vigadóban július 6-án tartott kitüntetés-átadó ünnepségen. Miniszter Úr Környezetünkért Emlékplakettet adományozott Labancz Krisztina az OMSZ meteorológiai fejlesztője, levegőkémiai szakértője részére, a hazai légköri háttérszennyezettség-mérés terén végzett példamutató munkájáért, nemzetközi adatszolgáltatási teljesítéséért. Ezúton is gratulálunk kitüntetett kollégánknak!

Nagy István agrárminiszter az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott állami kitüntetések és szakmai díjak átadásán a Pesti Vigadóban elmondta, hogy a a hazaszeretet megnyilvánulásának számos formája létezik. 

A szabadságharc hőseihez hasonlóan a nemzetet erősítik mindazok, akik az ország fejlődéséért, a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar korszerűsítéséért, az oktatás, a kutatás megújításáért dolgoznak, akik a szakterületükön kiemelkedőt alkotnak és akik az életútjukkal követendő példát állítanak a felnövekvő nemzedékek számára.


Forrás: AM Sajtóiroda


Labancz Krisztina részére a kitüntetést Nagy István agrárminiszter adta át (fotó: AM Sajtóiroda)