2024. március 29. péntek
Hírek

HungaroMet: 2012. június 18. 15:33

Köszönet az éjszakai látogatásért...

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ebben az évben is kitárta kapuit a Múzeumok Éjszakájának látogatói előtt, akik a Szolgálat múzeumának, a központi épület folyosóin található  tárlóit tekintették meg szakszerű tárlatvezetéssel. A tárlatvezetést rövid, az OMSZ tevékenységét bemutató előadás előzte meg, majd látogatók kipróbálhatták magukat időjárás jelentőként az OMSZ TV Stúdiójában.

A csoportok indulása előtti várakozási időben az érdeklődők - mintegy 1000 fő - megismerkedhettek klímamodellezés rejtelmeivel, valamint a meteorológiai megfigyelő állomással és a saját fejlesztésű, megjelenítési célokat szolgáló un. munkaállomással (HAWK), illetve a Szolgálat új honlapjáról is első kézből kaphattak tájékoztatást. A múzeumlátogatás ideje alatt kollégáink segítették vendéginket az eligazodásban és tájékozódásban, továbbá gyermek-megőrzést és -foglalkozást is biztosítottunk.

Az OMSZ TV Stúdiójában - a Múzeumok Éjszakáján (2012. június 16.) - készült fotók, csoportonkénti bontásban megtekinthetők ezen az oldalon.

Üdvözlettel,

OMSZ MUZEJ-2012 csapata

MUZEJ csapat 2012


További információ:

e-mail: muzej@met.hu
honlap: www.met.hu
cím: 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1.