2023. február 2. csütörtök
MeteoStúdió

OMSZ: 2023. február 2. 15:24

Kettő is

Fájhat a frontérzékenyek feje, előbb egy meleg-, majd egy hidegfront teszi tiszteletét nálunk. Pénteken havazás, havas eső, eső egyaránt várható, de napközben egyre inkább az utóbbi válhat jellemzővé. Estétől feltámad az északnyugati szél, amely a szombati napot igencsak meghatározza...

OMSZ: 2023. február 1. 16:26

Látja?

A következő napokban is igencsak mozgalmas időre számíthatunk. Csütörtökön a medvék jó eséllyel láthatják meg árnyékukat az országban, ugyanis a maihoz képest több napsütésre van esély. A csapadékos pénteket követően pedig jelentős lehűlésre van kilátás.

OMSZ: 2023. január 31. 16:23

Széllel-bélelt

Egész héten változékony, nagy területen szeles időre számíthatunk és több alkalommal több helyen is előfordulhat jellemzően kisebb, vegyes halmazállapotú csapadék.

OMSZ: 2023. január 30. 15:42

Január végén

Észbe kapott az időjárás a hónap vége felé: január leghidegebb éjszakáján vagyunk túl, (ami természetesen még nem január utolsó éjszakája volt, csak meteorológusunk már nagyon várhatta ennek az enyhe januárnak végét...)

OMSZ: 2023. január 29. 16:04

Jön az újabb évad

A ciklonok sorozatának kezdetét veszi újabb évada, ugyanis a következő időszakban időjárási frontok érintik a Kárpát-medencét, és okoznak gyakran szeles időt.

OMSZ: 2023. január 28. 15:53

Kisüt

Vasárnap átmenetileg anticiklon alakítja időjárásunkat, így többfelé kisüt rövidebb-hosszabb időre a nap. Hétfőtől kezdődően viszont sorozatban érkeznek a frontok hazánk fölé, így több alkalommal várható (kisebb) vegyes csapadék, és a szél is erős, viharos lesz.

OMSZ: 2023. január 27. 14:47

Borúra ború

A tőlünk délre található ciklon borult, elszórtan csapadékos időt okoz. A folytatásban pedig naposabbra, de egyben szelesebbre is fordul az idő.

OMSZ: 2023. január 26. 15:52

Idő(járás)-utazás

A péntek is inkább a felhőkről szól, elszórtan várható hószállingózás, gyenge havazás, havas eső, de nagy mennyiségtől nem kell tartani. A hőmérsékletet tekintve átlagos téli időben lesz részünk.

OMSZ: 2023. január 25. 15:24

Most egy másik stúdióból

Jelentős változásra csütörtökön sem számíthatunk, marad a borongós, párás, szürke idő. Emellett helyenként hószállingózás, havas eső, eső egyaránt előfordulhat, de nem nagy mennyiségről van szó. A hőmérséklet csúcsértéke nagyjából az ilyenkor szokásosnak megfelelően alakul.

OMSZ: 2023. január 24. 15:46

Rendhagyó módon

Stúdiónk karbantartás miatt átmenetileg nem használható, így az aktuális felvétel rendhagyó módon készült el. Időjárásunkban is változás várható, ugyanis mediterrán ciklon nélküli nap következik.

Cikkek száma: