2024. április 25. csütörtök
Hírek

HungaroMet: 2017. július 26. 09:00

Keresd az Országos Meteorológiai Szolgálatot a FEZEN Fesztiválon!

Idén is keressétek az OMSZ standját a civil soron, ahol új játékokkal és ajándékokkal várunk titeket a FEZEN Fesztivál ideje (augusztus 2-5.) alatt, minden délután!

A legfontosabb, hogy mindig legyetek felkészültek az időjárást illetően, ezért honlapunkon minden nap elolvashatjátok a fesztivál területére vonatkozó legfrissebb előrejelzést.

Emellett jól jöhet rövid, „hogyan éld túl a fesztiválokat” kiadványunk, melyet a standunkon is megtaláltok. Nem árt beszerezni egyet a biztonság kedvéért.

A fesztivál 20 éves évfordulója alkalmából mi is rengeteg érdekességgel várunk titeket: megtudhatod például, hogy az elmúlt 20 évben milyen időjárási rekordokat tudhat magáénak a rendezvény. De interaktív játékainkat se hagyd ki. Jelentkezz a minden nap 15 órakor startoló versenyünkre rock-időjárás-jelentőnek, és add elő a napi előrejelzést rock stílusban! Az előadás módjában szabad kezet adunk, lehet egyénileg és csoportosan is, hangszerrel vagy anélkül, énekelve, vagy hörögve, a lényeg, hogy jól szórakozzunk közben. A napi indulók közül a legjobbak ajándékcsomagot kapnak. Regisztrálni a helyszínen lehet. A verseny felhívása itt olvasható:

1. ábra


Ha énekelni nem szeretsz, de a zenét annál jobban, próbáld ki magad zene-felismerő játékunkban! Nem is gondolnád, mennyi olyan dal van, amelyben az időjárás is szóba kerül. Ha ügyes vagy, ajándékkal jutalmazunk.

Azt szeretnénk, ha az idei buli felejthetetlen emlék maradna. Ha szeretsz fényképezni, örökítsd meg a buli hangulatát, amelyet az időjárással ötvözöl! Fotózz és tölts fel Instagramra képeidet, az #omszafezenen hashtag kíséretében! A fotókon jelenjen meg a fesztivál-életérzés és az időjárás vagy az OMSZ! Kapd le a haverokat, ahogy táncolnak az esőben, ahogy a barátnőd arcát megérinti egy napsugár, vagy csak ugorj be az OMSZ standjára és szelfizz egyet velünk! A legjobb 10 fotóst ajándékkal lepjük meg. Eredményhirdetés augusztus 8-án lesz, ezért aznap érdemes figyelni az Instádat, hátha te leszel az egyik szerencsés kiválasztott. A felhívást itt olvashatod:

2. ábra